Liity Facebook-ryhmään

Suomalaisilla alamäkiluistelunharrastajilla on oma Facebook-ryhmä, missä jaetaan ajankohtaista tietoa sekä keskustellaan asiasta ja sen vierestä. Liity mukaan ryhmään!

Säännöt

Alamäkiluistelukilpailuissa noudatetaan kansainvälisen alamäkiluisteluliiton virallisia sääntöjä.

Kilpailuihin osallistuminen

ATSX100, ATSX250 ja ATSX500-kategorioiden kisoihin voi osallistua kuka vaan, eikä aiempaa kokemusta tarvita. 

Ylimmän kategorian ATSX1000-kisoihin voi ilmottautua vain kisaan kutsutut urheilijat. Urheilijat kutsutaan kisaan aiemman menestyksen perusteella.

Kilpailukalenteri ja tulokset

Kansainvälisen kilpailukalenterin ja kilpailujen tulokset löydät kansainvälisen alamäkiluisteluliiton, ATSX:n tietokannasta osoitteesta data.atsx.org.

Lisenssi

Kilpailuihin osallistuminen edellyttää koko kauden kattavaa ATSX-lisenssiä (Season License, hinta 40€) tai kilpailukohtaista ATSX-lisenssiä (EventLicense, hinta 15€). Lisenssin voi ATSX:n järjestelmän kautta osoitteessa data.atsx.org.

Ikäraja

Kansainvälisiin kilpailuihin osallistujien on oltava yli 16 vuotiaita. SM-kisoissa ja Suomen Cupin kilpailuissa on usein järjestetty sarjoja myös tätä nuoremmille.

Ilmottautuminen

Kisoihin ilmottautuminen tapahtuu ATSX:n järjestelmän kautta osoitteessa data.atsx.org. Ilmoittautuaksesi kisoihin sinun tulee luoda tunnukset kyseiseen järjestelmään.